dimarts, 28 d’agost del 2007

S'ha trobat el cos sense vida del jove sahrauí a Torrevella

El cos sense vida del jove d'origen sahrauí de 17 anys que va desaparèixer el passat dissabte a la cala dels Treballs de Torrevella (País Valencià) ha estat trobat a primera hora d'aquest matí a la mateixa zona en la qual es va llançar a l'aigua.
Així ho van indicar fonts de Protecció Civil de Torrevella , del Consorci Provincial de Bombers i de la Guàrdia Civil, els efectius de la qual havien reprès les tasques de recerca i es trobaven treballant des d'abans de les 08.00 hores.
El cap de Protecció Civil, José Antonio Vidal, va explicar que el cos va ser localitzat sobre les 09.00 hores i que es trobava "enganxat" en una roca situada "pràcticament" a la mateixa zona des d'on suposadament el jove es va llançar al mar.
En el moment de la troballa es trobaven a la cala dels Treballs els pares d'acollida del jove.
Després de localitzar el cos a la zona, els efectius que han col·laborat en la recerca van aconseguir recuperar el cadàver, que està previst que sigui traslladat a l'Institut Anatòmic Forense d'Alacant, segons va apuntar Vidal. En el moment de la troballa es trobaven a la cala dels Treballs els pares d'acollida del jove, que vivien a Orihuela.
El jove sahrauí va desaparèixer sobre les 13.30 hores del dissabte a l'esmentada cala, després de llançar-se al mar malgrat que la zona no estava autoritzada per al bany i que es registrava un fort onatge pel temporal que va fuetejar el litoral alacantí.
Dues amigues del desaparegut van alertar els socorristes de Creu Roja de l'ocorregut, els qui van rastrejar la zona el mateix dissabte sense obtenir resultats i qui, a causa del temporal, van donar per conclosa la recerca passada una hora i per desaparegut al jove.
La Guàrdia Civil i els efectius de Bombers van reprendre les tasques de recerca durant la jornada de diumenge i el dia d'ahir sense obtenir resultat, i les havien reiniciat a primera hora d'aquest matí.

2 comentaris:

Joan ha dit...

Gracies pel comentari deixat al meu bloc i per afegir-me a la teu llista de blocs. Jo tambè he afegit el teu a la meua relació.
Molt interesant. Ho llegiré a diari.

iskio ha dit...

Hola, sols volia agraïr-te el teu comentari al meu blog.
Moltes gràcies pel que em dius. I si, continuaré escriguent, al pareixer a la penya li agraden les meues volades de bola. jejeje.
Vinga guapa una forta abraçada.