dijous, 11 d’octubre del 2007

Res a celebrar

Demà, 12 d'octubre, no hi ha res a celebrar, ni ha hagut mai res a celebrar. Dia de la hispanitat... Dia de l'exèrcit espanyol... Res a veure amb nosaltres. I menys en aquestes dates, entre el 9 d'octubre i la rebel·lió antimonàrquica. El rei de l'Estat deu estar inquiet, ara que pense. I demà no hi ha classe per celebrar no-sé-què. Així que demà, enlloc de brindar por una España grande y libre, brindaré pels meus estudis, que són més importants.
Envers a la xarrada de Rajoy... diria que és bastant "llepaculs" del rei. Ja no sap ni com portar-li la contrària a ZP. Crec que sols vol deixar al Presi per davall d'ell. I no es que defenga a zp, ni un ni l'altre em cau bé, però els de l'oposició tenen la cara més dura que una sola de sabata.
I així, entre uns i altres, van pegant-se navallades per l'esquena i nosaltres aguantant les seues disputes. El rei amunt, el rei avall; la bandera amunt, la bandera avall; fotos cremades amunt, fotos cremades avall; no ho entenc, tot el tema de la crema ha sigut gràcies als mitjans de telecomunicació que se'n queixen. Si no haveren fet d'una pedreta una muntanya, ara no cremarien tantes fotos. Però clar, és sagrada. El símbol de nuestra nación española. Si jo no m'hi identifique amb aquesta bandera, per mi no és sagrada. Però la senyera sí que es pot cremar. Després que diguen que tots "els territoris espanyols" són igual d'importants, que tots els ciutadans som iguals, que tal i que qual. Si no ho veig, no m'ho crec. I encara estic esperant.
Clar, però és que ací, al País Valencià, som nosaltres els dolentots, els de la GAV són bona gent, un grupuscle radicalment violent i feixista que ens introdueix por al cos quan anem a les nostres manifestacions que haurien de ser pacifistes si no fóra per ells. Però què hi hem de fer? Hi ha gent de tots colors i maleducada. I és que a més, no en tenien prou, però el 9 d'octubre, a la manifestació d'aquests descerebrats i els d'e-2000, ja no posen el Himno de la Comunidaz Valenciana com tots els anys, sinó que ara posen el Himno de España. Abans encara deies, mira, uns incultes que no saben el que fan, però és que ara ja... se n'estan eixint de mare. Els fatxes volen guerra, i en tindran, que no som sols quatre gats. I com diu certa persona: "Si no és a cantonades, serà a bastonades"
I m'acomiade, que ja és tard, i se suposava que sols havia de parlar sobre el dia del poble veí. Però hi ha gent que em posa de mal humor.


Horaci deia: "Parturient montes, nascetur ridiculus mus" ("Pariran les muntanyes, naixerà un ridícul ratolí")

P.D.: Ara espere que no em prenguen per terrorista...

2 comentaris:

Jordi Puig ha dit...

Serà qüestió, si de cas, de celebrar l'èxit dels Scak al rei. I pensar en preparar el proper Cuta Rock :)
Per cert, ací va un enllaç per completar les perspectives sobre el concert d'Obrint Pas, a Gandia:
http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/66361

Ànims i anem per faena, que "els patriotes" no ens la faran; en tot cas, la faran en la nostra contra.

Joan ha dit...

Crec que nosaltres tenim una importanta part de responsabilitat per parlar de coses que son nostres. Es nostra la celebraciò d'hui?. No. Doncs moltes felicitacins als espanyols i prou