dissabte, 15 de desembre del 2007

TV3?

No sé per què, però últimament se m'ha oblidat què és això de la llibertat d'expressió. Abans, quan tenia algun dubte sobre què és, mirava l'enciclopèdia i em deia que era el dret d'expressar-nos lliurement i sense repressió, però que aquesta llibretat d'expressió té un límit. Segons el context, pots fer i dir unes coses o altres. Ara, però, no ho trobe ni a l'enciclopèdia ni al diccionari ni a cap lloc. Pot ser que la enciclopèdia que utilitze siga made in valencia? Made by Camps, made by PP, made by blavers, i un llarg etcètera.
Com ens poden negar veure allò que volem? És que no puc entendre-ho! Les raons les sé perfectament, tots les sabem! Tallar la comunicació entre ací, el País Valencià, i allà, el Principat. No en tenien prou amb els peatges?
Ens han tallat el repetidor de TV3 de la Carrasqueta i avui han dit que abans de Nadal tancaran els altres dos, un d'ells, el del Mondúver, és el que agafe jo.
L'últim dia parlava de la televisió, en concret de Canal 9. A qui se li ha passat pel cap comparar TV3 amb Canal 9? És que és impossible! No hi ha punt de comparació. Per a mi, ens han tallat la millor televisió que s'emet ací.
Siga com siga, tots nosaltres farem el que podrem per salvar el territori i la llengua. El NOSTRE territori i la NOSTRA llengua. I quan dic que farem el que podrem, és que serà això, tot el que estiga al nostres abast. D'una manera o altra, farem que sàpiguen tots que ací hi ha gent que encara té més de dos dits de front.

1 comentari:

Jordi Puig ha dit...

Dissabte que ve, segurament, hi haurà una concentració a la Safor. Estigues atenta a la premsa d'entre setmana perquè en tindràs notícies.

I ens tindran allí.
Salut i ànims!