dissabte, 27 d’octubre del 2007

La depressió de l'enyorança

Aquella terra se'm va clavar al cor com una espina. Com una espina immutable, immòbil, eterna. Sé que és eterna fins que no me la lleve la llibertat. La llibertat és una paraula enyorable, que intentem aconseguir per tots els mitjans. Però no és fàcil, gens fàcil. Aquella terra enyora la llibertat...
Ja veieu, estic molt trista i no ho puc evitar. Ahir vaig parlar amb Salvador i em digué que no tenia pensat fer el viatge d'aquest curs al Sàhara. M'ha dit les seues raons, i les entenc perfectament, però és que sóc especialista en fer-me il·lusions abans d'hora i després em trobe amb les decepcions. Què hi farem? També sé que puc anar amb altra gent que hi va. Ell em digué que n'estaven preparant un a Bellreguard, però no és el mateix. Preferisc, i preferim la resta de gent, anar amb ell, hi ha més confiança i ens sentirem més segurs i tot això. Potser serà millor esperar fins el curs que ve. I després, més avant, ja aniré amb altres grups i tal.
Aquest matí, a l'institut, estava molt pitjor, ara ja m'he recuperat una mica. Quan Àngela ha vist la cara que feia, de seguida ho ha entés. T'agraisc el teu suport, amoret.
Bé, i això és tot. Ara estic centrant-me més en els estudis, que ara per ara van bé, però ja veurem quan arriben els exàmens del trimestre... Aniré actualitzant el bloc poc a poc, com podeu comprovar.
Des d'ací, done ànims a Salva, que amb tranquil·litat i molta paciència tot anirà agafant el bon camí.
Salut!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola guapíssima!!
Ja fa temps que no et deixe ningun comentari però saps que sempre em passe per asi per a a veure les actualitzacions...i que dirte vida?tan bona com sempre!saps que sempre sempre estaré asi per a apollar-te se que et feia molta il·usió aquest viatge, però hi anirem a un altre!!Jo sempre amb tu, recorda-ho sempre. Si et perts algun dia jo et trobaré!t'estime... no saps quant...i com se que tu ahi estaras sempre..no em queda res més per dir que no et diga tots els dies!!!
fins a l'altra!vaig a intentar fer un fotolog a veure com va...intentare no abandonar-lo...

Alba Garcia i Galocha ha dit...

wenas wapa, pos dir-te que molts ànims, i que am sembla que ja som dues, perque em sembla que jo tampoc vaig.

Doncs res més, que jo també m'he de concentrar en el exàmens. un petó molt fort.

Alba