diumenge, 5 d’agost del 2007

Meme

M'ha agradat la proposta del joc de l'Antònia. Així també sabrem més coses sobre els companys/es, que, al fi i al cap, tenim, almenys, un objectiu comú.

1- Quan era ben petita volia ser astronauta. Aquest va per l'Alba que deixa volar la imaginació més enllà del que tenim al davant dels ulls.

2-Des de que sóc concient de les meues paraules he dit que si em tocara alguna vegada la loteria enviaria la meitat per a ajudar 'als pobrets'. Aquest va per la Txell, pel seu esperit solidari.

3-Els cantants que més aprecie i més m'emocione al escoltar-los són Raimon, Lluís Llach i Ovidi Montllor. Aquest va per l'Antònia, que per molt que passe el temps, les bones coses sempre es queden als sentiments.

4-Sóc atea, però pense que és bo creure en algú, o alguna cosa, ja siga imaginària o real, per què et done força en els moments més difícils. Aquest va per l'Àngela, per a què sàpiga que sempre pot creure amb mi.

I per cert, de passada, un missatge per a l'Àngela, a veure si seguim escrivint al bloc que el tens més abandonat que dir-ho.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

vida meva!!!
un dia important per a nosaltres avui,no??m'emociona que siguem tan amigues i poguem parlar de tot...volia intentar donar-te-les gràcies d'una manera romàntica..però per a dir gràcies no es necesita tant...
se que eres i seras el meu amor platònic i que amor meu sempre sempre em tindràs asi per a tot!!eres la nina dels meus ulls,t'estime com a ningú i..una cosa:anem a l'Aplec d'Arrels???et vull!gràcies i fins sempre!!!
ÀNGELA ,teva per sempre...

Aitana ha dit...

aix la meua xica!
no cal posar massa coses, ja ho saps massa que sense tu... jo no seria jo!
ja consultaré això d'anar al l'aplex d'arrels. espere que sí!
bé, perla dolça, ja t'ho he dit mil cinc-centes voltes, que jo&tu 4ever!! hehe
adeu amor!