diumenge, 11 de novembre de 2007

Mobilitzant-nos...

Doncs sí, així estem: mobilitzant-nos per aconseguir una educació de qualitat, principalment. Entre Àngela i jo estem fent que l'institut comence a bellugar-se, que pareix que estiga somnolent. Hem pres la iniciativa de formar un nucli del SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans) i ja som prou gent per formar-lo. També organitzàrem una xarrada informativa per a que l'alumnat sapiera de què va el tema, i el dijous 15 fem una vaga contra el procés de Bolonya (hi ha informació a la web del SEPC) per poder assistir a la concentració que fan a Gandia, com a lloc comarcal, però també fan manifestacions a les ciutats principals d'arreu dels PPCC. Per fer arribar tota aquesta informació a l'alumnat hem hagut d'empaperar l'institut. Literalment. Un pòster per el SEPC, un altre contra el procés de Bolonya, un altre per la vaga, pròximament n'hi posarem per la col·laboració amb la multa que ens han imposat a tots els telespectadors de TV3, en concret a ACPV, i encara n'hi posarem més... Estem guanyant-nos el malnom d'empaperadores... no deixarem ni entrar la llum, eh? Tot siga per una bona causa...! I parlant d'ACPV, anit tingué lloc a Gandia un sopar per, també, recollir els 300.000€ (50.000.000 pts) de multa. No érem molta gent, unes 80 ó 90 persones i pocs coneguts també. Però millor això que res. Vam poder veure la litografia de Tàpies, molt bonica, per cert, i vàrem xarrar de coses ben interessants. Un dia "quasi" rodó. No, Àng? És que sols ens va faltar poder veure "13 rosas". Anirem la setmana que ve. Espere.

3 comentaris:

Jordi Puig ha dit...

Hi ha molts actes a la comarca. I no vull que semble una excusa. Nosaltres no vam arribar al sopar perquè hi havia una taula redona-taller amb associacions pel territori a la comarca. Tot un èxit que, com a contrapartida trista, li va llevar participants als sopar d'ACPV.
Em sembla que el mateix president del Casal Jaume I de Gandia va arribar prou apretat de temps al sopar perquè va eixir a meitat de la taula redona, després d'intervenir-hi. A la seua intervenció va apuntar que li era grat veure tants socis del Casal participant en una activitat així.

En fi, ens ho haurem d'arreglar millor. Això també significaria funcionar a nivell comarcal.
Per si tens curiositat: www.pelspoblesdelasafor.tk.

Salut i endavant amb tanta faena com duus endavant.

Joanma ha dit...

bona tasca la que feu. Endavant

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信,徵信,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,