divendres, 30 de novembre de 2007

Resumint...

Hola companys! Ja fa molt de temps que no visite ni el meu bloc ni el de ningú. Estic extremadament ocupada, estressada, amb mal de caps i amb mal de tot... La causa? Els exàmens, qui sinó? Aquests fulls amb lletres que no em deixen viure. He tingut una setmaneta volent, almenys, dormir, però no tenia temps ni per a això, pràcticament. Però com m'ha dit hui ma iaia "Tu tira avant trone per on trone". I així ho estic fent, però hi ha una tempesta bestial.
Pel que fa a l'institut i el nostre nucli del SEPC, millor impossible, al final en som 22 alumnes! I nosaltres que ens pensavem que en seríem quatre... Perfecte, perfecte. I, a més, ja han fet les eleccions per al Consell Escolar i Àngela, Joan Montagud i jo hem estat elegits! La cosa va bé. Respresentarem a TOT l'institut (uns 500 alumnes!) i ho farem el millor que podrem.
Per altra banda, està en perill el repetidor de TV3 de la Carrasqueta. Ja anunciaren que segurament el tallarien aquesta setmana però no l'han tancat. Ja ens ho diran, i allí estarem tots defensant el que és nostre.
Tornant al tema dels exàmens, hui n'he fet un de valencià -que no m'ha donat temps a acabar-lo >:( - amb un text boníssim. És del millor que he llegit des de... el discurs de Quim Monzó, crec. Li diré a Conxa, la professora, que em passe una còpia i us el pujaré. És una article al diari El Levante de fa uns quants anys... del 2003 crec. Tracta de la teleporqueria de Canal 9.
Bé, i fins ací, us he resumit un poc les cosetes importants d'aquests dies.
Salut!

2 comentaris:

Joanma ha dit...

Tens molta activitat !
El cas de TV3 está fotut, fotut. Ja vorem el que passa. Amb aquesta gentola que no sap el que vol dir Llibertat ho portem molt malament. No es sols un problema de desconeiximent de les llibertats, jo crec que es simplemente un problema d'odi.

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信,徵信,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,