divendres, 30 de novembre del 2007

Resumint...

Hola companys! Ja fa molt de temps que no visite ni el meu bloc ni el de ningú. Estic extremadament ocupada, estressada, amb mal de caps i amb mal de tot... La causa? Els exàmens, qui sinó? Aquests fulls amb lletres que no em deixen viure. He tingut una setmaneta volent, almenys, dormir, però no tenia temps ni per a això, pràcticament. Però com m'ha dit hui ma iaia "Tu tira avant trone per on trone". I així ho estic fent, però hi ha una tempesta bestial.
Pel que fa a l'institut i el nostre nucli del SEPC, millor impossible, al final en som 22 alumnes! I nosaltres que ens pensavem que en seríem quatre... Perfecte, perfecte. I, a més, ja han fet les eleccions per al Consell Escolar i Àngela, Joan Montagud i jo hem estat elegits! La cosa va bé. Respresentarem a TOT l'institut (uns 500 alumnes!) i ho farem el millor que podrem.
Per altra banda, està en perill el repetidor de TV3 de la Carrasqueta. Ja anunciaren que segurament el tallarien aquesta setmana però no l'han tancat. Ja ens ho diran, i allí estarem tots defensant el que és nostre.
Tornant al tema dels exàmens, hui n'he fet un de valencià -que no m'ha donat temps a acabar-lo >:( - amb un text boníssim. És del millor que he llegit des de... el discurs de Quim Monzó, crec. Li diré a Conxa, la professora, que em passe una còpia i us el pujaré. És una article al diari El Levante de fa uns quants anys... del 2003 crec. Tracta de la teleporqueria de Canal 9.
Bé, i fins ací, us he resumit un poc les cosetes importants d'aquests dies.
Salut!

diumenge, 11 de novembre del 2007

Mobilitzant-nos...

Doncs sí, així estem: mobilitzant-nos per aconseguir una educació de qualitat, principalment. Entre Àngela i jo estem fent que l'institut comence a bellugar-se, que pareix que estiga somnolent. Hem pres la iniciativa de formar un nucli del SEPC (Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans) i ja som prou gent per formar-lo. També organitzàrem una xarrada informativa per a que l'alumnat sapiera de què va el tema, i el dijous 15 fem una vaga contra el procés de Bolonya (hi ha informació a la web del SEPC) per poder assistir a la concentració que fan a Gandia, com a lloc comarcal, però també fan manifestacions a les ciutats principals d'arreu dels PPCC. Per fer arribar tota aquesta informació a l'alumnat hem hagut d'empaperar l'institut. Literalment. Un pòster per el SEPC, un altre contra el procés de Bolonya, un altre per la vaga, pròximament n'hi posarem per la col·laboració amb la multa que ens han imposat a tots els telespectadors de TV3, en concret a ACPV, i encara n'hi posarem més... Estem guanyant-nos el malnom d'empaperadores... no deixarem ni entrar la llum, eh? Tot siga per una bona causa...! I parlant d'ACPV, anit tingué lloc a Gandia un sopar per, també, recollir els 300.000€ (50.000.000 pts) de multa. No érem molta gent, unes 80 ó 90 persones i pocs coneguts també. Però millor això que res. Vam poder veure la litografia de Tàpies, molt bonica, per cert, i vàrem xarrar de coses ben interessants. Un dia "quasi" rodó. No, Àng? És que sols ens va faltar poder veure "13 rosas". Anirem la setmana que ve. Espere.