divendres, 22 de febrer de 2008

Actuacions pel Sàhara al País ValenciàAvui us puge el cartell del concert que faran a Quatretonda. Com veieu, un dels grups musicals és Escak al Rei, el grup on toquen els meus germans i amics. Són actuacions poc sonades, amb molta música, però poc sonades.
Tots ells són grups bastant principiants, que normalment encara fan els concerts gratuïtament. Aquesta vegada, però, demanen un 1€. No és gran cosa, però entre tots els assistents, segur que recauden bona cosa de diners que seran enviats al Sàhara.

Avui, també, m'ha arribat la notícia que el nostre senyor, Xavi Castillo (humorista de gran qualitat i amb qui pots arribar al cel de tant de riure), fa una actuació a Ontinyent el pròxim 28 de febrer, per a arreplegar diners destinats al nostre estimat desert.

Per fi els valencians comencem moure'ns i fer-nos escoltar.

4 comentaris:

Jordi Puig ha dit...

Intentarem no faltar-hi. Per cert, que m'han comentat que hi ha novetats al grup. Caldrà comprovar-ho en directe.

Salut i endavant.
J.

Ferran Coll ha dit...

epa! he trobat aquest blog de casualitat i mola molt (i més si és d´una valenciana amb consciència social). Només saludo i aprofito per dir que el tema del Sahara, abandonat per tots els governs espanyols el farem sortir a la llum aviat! Visca els pobles lliures!

Jordi Puig ha dit...

Amb el teu permís, t'he pres el cartell per a donar-li difusió.

Salut i endavant.

Anònim ha dit...

^^ nice blog!! ^@^

徵信,徵信,徵信,徵信,徵信,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,徵信社,