dissabte, 30 de juny del 2007

L'ACAPS de la Safor inicia la campanya de Vacances en Pau 2007

Enguany se celebra l'Any Internacional de Solidaritat amb el Poble Saharauí

L'Associació Comarcal d'Ajuda al Poble Saharauí de la Safor (ACAPS de la Safor) ha iniciat la campanya Vacances en Pau 2007 d'acolliment de xiquets i xiquetes a l'estiu, i fa una crida a les famílies de la comarca perquè hi participen. Aquestes campanyes d'acolliment temporal permeten oferir atencions mèdiques, una alimentació equilibrada i unes vacances d'estiu lluny de les dificultats dels campaments de refugiats del desert.

L'ACAPS de la Safor, que aquest any celebra l'Any Internacional de Solidaritat amb el Poble Saharauí, fa més de deu anys que treballa en projectes de cooperació i solidaritat. Amb l'organització del programa Vacances en Pau possibiliten l'eixida dels infants dels campaments de refugiats sahrauís a l'estiu, quan les altes temperatures comporten unes condicions de vida molt difícils. Durant l'estada a la Safor es facilita l'accés sanitari generalista a tots els infants que vénen i especialitzat a tots els que ho necessiten.

Per això, una vegada més, per dur a terme el programa de Vacances en Pau, necessiten l'ajut de famílies acollidores, així com de metges d’atenció primària i de salut. A aquestes col·laboracions cal afegir-hi el treball voluntari de les persones vinculades a l’associació que organitzen activitats de tota mena durant tot l'any, així com la implicació d'ajuntaments i empreses de la comarca.


tret de http://www.vilaweb.cat/www/gandia