divendres, 4 de maig del 2007

el golf: un "esPPort" de rics

el golf. la plaga dels camPPs de golf. perquè sí, és una plaga. d'ací quatres dies enlloc d'anar de poble en poble anirem de camPP de golf en camPP de golf! la pregunta és: què pinta ací un camPP de golf? clar està! vindran els riquets, aquells a qui els sobren els diners per tots els costats, vindran els prínceps d'esPPanya, vindrà aznar, vindrà zaPPlana, vindran els anglesos... vindrà tothom a jugar a golf! quina alegria! els tindrem a tots en grupet pegant-li a la pilota en un bastó. uaaau!
damunt, per si no n'hi havia prou, l'aigua no és inacabable. els camPPs gasten barbaritats de litres per regar la gespa. estem en sequera. i no se'ls ocurreix altra cosa que posar-se a fer camPPs i més camPPs de golf! i sabeu per què? per embutxacar-se els dineres. sols pensen en això. el benestar social, la flora, la fauna, l'ambient... això els importa un rave! ells el que volen és traure aigua d'allà on hi haja, en concret, del riu Ebre (el qual, desabastirà a tots els camperols de la zona de l'aigua suficient com per regar els seus horts, és a dir, que molta gent s'arruinarà perquè el camp [un camp de veritat, dic] se li assecarà) , per regar els seus negocis! regar els negocis, veure com van creixent, com donen resultat, de major els cuidaran, però al final moriran, com tot, i sols moriran gràcies a nosaltres. hem d'impedir aquesta burla, aquesta manipulació.
sols en uns deu km volen posar 4 camPPs de golf! 2 en vilallonga, 1 en ador i 1 alfauir, per no anomenar la quantitat de centenars que en posaran.
també hem de tindre en compte el lloc que ocuparan. apart del gran impacte ambiental, allí ara hi ha bancals. els bancals dels nostres avis. els llevaran el seu hortet. a un llaurador, que li lleven el seu bancal, és com a una mare que li lleven el seu fill dels seus braços.
senzillament, no tenen sentiments, no tenen cor. i això no pot quedar així. hem de molestar. hem de lluitar. hem de queixar-nos. hem de rebel.lar-nos. no hem de consentir que facen de nosaltres el que els abellisca! que no vagen tocant el que no sona, que qui se n'atipa de bajanades pot fer tot allò que es propose. i jo me n'estic atipant!

3 comentaris:

Plataforma ciutadana ha dit...

Aqui ja es pot veure la pel·licula prohibida

Anònim ha dit...

HOLA AMORET!!
VAL,HE DE DIR UNA COSA RESPECTE EL QUE ACABES DE DIRAL BLOG, PERÒ ABANS D'AIXÒ ET FELICITO, AQUET ESPAI QUE AS CREAT ÉS FANTÀSTIC!!LA VERITAT ÉS QUE TENS RAÒ EN TOT EL QUE ESCRIUS I T'ANIMO A QUE SEGUISQUES AIXÍ I QUE NO CAMBIES MAI!!BÉ..RESPECTE EL QUE ANAVA DIGUENT, NO ES ROÍ TINDRE A TOTS JUNTETS EN ELS CAPS DE GOLF, NO ÉS ROI TINDRE AL AZNAR AL CAMPS I A TOTA LA COLLA JUNTETA QUE VA DONA!!SI EN MIREM BÉ ÉS INCLUS MILLOR...PODEM POSAR UNA BOMBA I QUE ESCLATE EL PUTO CAMP DE GOLG AMB ELLS DINS!!PERÒ DEIXANT D'UNA BANDA LES MEVES IDEES PODEM DIR QUE ÉS UNA AUTÈNTICA ATROCITAT; EL MEU AVI VA A QUEDAR-SE SENSE DOS BANCALS, BANCALS QUE ELS TENIA ABAS EL SEU PARE I A LA VEGADA EL SEU I EL PARE DEL PARE DEL MEU AVI EL VA COMPRAR A UN VELL AMIC...QUE SE'N FARÀ DE TOT AIXÒ QUE SE'N FARA DELS RECORDS DE LA MEVA INFÀNCIA(LES VESPRES D'ESTIU QUE PASSAVA JUGANT AMB EL MEU GERMÀ A VEURE QUI AGAFAVA MÉS JAMBRIGOLS!!PERQUÈ HA DE ACABAR AIXÒ?PERQUE UN TALL DE SUBNORMALS VUIGUI DINERS?JO DIC QUE NO...QUE MENTRE TINGA VEU I FORÇA MAI HO ACONSEGUIRAN!!!


T'ESTIME AMOR!!SAPS QUE ERES EL MEU AMOR PLATÒNIC, SI ALGUN DIA DESCOBRISC QUE SÒC LESBIANA TU SERIES EL MEU PROTOTIP DE NOIA!!

Anònim ha dit...

Nice fill someone in on and this enter helped me alot in my college assignement. Thank you seeking your information.