diumenge, 6 de maig del 2007

manifestació del 25-A

ahir, 5 de maig, es va celebrar la commemoració de la batalla d'almansa, enguany fa 300 anys. va ser increïble. hi havien 70.000 persones! (6.000 segons la polícia local. haha! tenim ulls, eh!) però, el més important no era que hi hagués més gent que mai, sinó que hi hagués més gent jove que mai! vam vore xiquets que no arribaven a l'any. també xiquets i xiquetes de diverses edats, joves fins als 30 anys, joves fins als 70 anys, etc. gent de totes les edats!! però vaig vore, en especial, un dona que devia pasar segur dels 70 i arribant als 80. estava darrere de mi. com ausiàs digué, si portara barret, me'l llevaria davant d'ella. aquella dona, anava a la seua marxeta, en el grup on estavem nosaltres, dels més cridaners. la dona anava amb el seu gaiatet i l'estelada penjada al coll.
anàvem ausiàs "tonino"(beniarjó), àngela (vilallonga), samira (terrateig), maria (potries) i jo. ens ho vam passar d'allò més bé. i ens hi vam deixar la gola. vam fer molts amics i amigues de tots els llocs. lleida, alacant, xàtiva, alcoi... tots en germanor! i vam anar de pacífics, ens vam portar bé, eh? sols va hi haure un incident. els skins. que tots els anys estan ahí per fotre. es veu que li van pegar una pallissa a un xicot.
vam cridar de tot: "volem que 'mo' la mame rita barberá, volem que 'mo' la mame rita barberá la la la la la la la la la rita barberá!", "amb espanya anem de cul", "polícia assassina"(això els ho vaig dir a la cara, naturalment me'n vaig anar cagant òsties), "adéu PP", "llibertat d'expressió", "volem la tv3", "vosaltres, feixistes, sou els terroristes" i molts altres lemes. per cert, ens van passar un paperet, dient que si rita barberá perd la majoria absoluta, anirem tots a acomiadar-la amb un mocador. ja us diré quin dia i on.
després de la manifestació feren el concert. espectacular! sols que duraven massa poc els grups. cada un cantava tres cançons i au. al tall, obrint pas, feliu ventura i sva-ters al.lucinants!!! sols hi ha una queixa respecte al concert. si no havies comprat l'entrada anticipada, et costava 20€! ahí se n'han passat. ens queixarem a ACPV, i per a l'any que ve ja ho saben. així i tot, us done l'enhorabona, ha sigut increïble.

VISCA LA TERRA... LLIURE!