dissabte, 5 de maig del 2007

les antenes

m'ha arribat un comentari on s'hi podia accedir a una pàgina web. l'he mirada i m'ha fet pensar en l'antena que tinc a 28 metres de casa. és una antena gegantesca. de telefónia mòbil. segons la llei, una antena d'aquestes, no pot estar a menys de 200 metres d'una vivenda on es viu tot l'any. nosaltres hi vivim tot l'any. aquestes antenes causen migranyes, tumors i fins i tot, càncers. què estan esperant, a que algú de nosaltres s'emmalaltisca (o pitjor) per proposar que lleven l'antena? vam arreplegar més d'un milió de signatures per que llevaren l'antena. ni cas. com que a ells no els fa cap mal.
un dia, va vindre un senyor, i ens va proposar de plantar una antena al costat de casa. li diguérem que no. i se'n va anar i la va plantar prou lluny com per que no afectés ningú. temps després va vindre'n un altre i ens va proposar el mateix. li diguérem, també, que no. ell ens oferí quantitats de diners considerables. però no pels diners havíem de pagar la nostra salut.
es veu que va anar a parlar amb els amos del bancalet del costat i ells, com viuen a uns 5km d'ací, els van dir que encantats, que posaren l'antena. i ací la tenim. ara què, hem d'anar a fer-nos revisions i òsties per si per culpa de l'antena tenim càncer? o tumors? hem de seguir tenint aquesta antena al davant de casa, que a més és un gran impacte ambiental?
doncs no, però nosaltres hem fet el que teníem a l'abast de les nostres mans. sols amb la col.laboració de tots aconseguirem que tant aquesta antena com totes les altres que són perjudicials per a la salut les lleven d'una vegada.